LEKSAN LASTU OY:N VOIMASSA OLEVAT TOIMITUSEHDOT
Näitä toimitusehtoja sovelletaan Leksan Lastu Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Myymme tuotteita yrityksille, yhteisöille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

TUOTTEIDEN TILAUS
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta: www.leksanlastu.fi
Kun saamme tilauksen, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja maksutiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksuehtomme on 7 pv netto. Tilauvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksesta näet tilauksen sisällön, kaikki hinnat, toimituskulut sekä arvioidun toimitusajan. Tilaus on maksettava kokonaisuudessaan ennen tuotteen toimitusta. Voimme laskuttaa yrityksiä ja julkisia laitoksia. Laskutuksesta tulee sopia erikseen Leksan Lastu Oy:n kanssa.

TOIMITUSAIKA
Yleisimmät toimitusajat Suomeen ovat 1-5 viikkoa tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Osan tuotteista valmistamme vasta tilausten perusteella. Yksityisasiakkaille tuotteet toimitetaan toimitusajan puitteissa sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillämme. Jos tuotteiden on ehdittävä perille tiettyyn päivään mennessä, tulee toimitusajasta sopia erikseen. Emme vastaa Postin toimitusviiveestä. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, Leksan Lastu Oy:llä on oikeus peruuttaa tilaus. Leksan Lastu Oy ei vastaa toimitusesteestä, joka aiheutuu ylivoimaisesta syystä. Mikäli emme pysty toimittamaan tuotetta määräaikaan mennessä, niin hyvitämme maksamanne summan.

TOIMITUSTAPA
Tuotteet toimitetaan postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan. Jos haluat kuljetuksen Postin Ovelle-pakettina siitä on mainittava erikseen tilauksen yhteydessä. Kirjeeseen mahtuvat lähetykset toimitetaan suoraan annettuun osoitteeseen. Yritysasiakkaille tilaukset toimitetaan perille asiakkaan osoitteeseen, ellei muusta toimitustavasta ole sovittu. Toimituskulut laskutamme Postin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Ulkomaille lähetettävävistä toimituksista sovitaan erikseen. Lähetettyämme tuotteet ilmoitamme sähköpostitse lähetystunnuksen numeron, josta voit seurata paketin kulkua Postin sivuilta.

PALAUTUKSET
Tarkasta tuote heti saatuasi se. Yksityisillä kuluttajilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Jos jostain syystä haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan aina ensin yhteyttä meihin. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Asiakkaan toiveiden mukaisesti merkatuilla, virheettömillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Saatuamme tuotteen takaisin ja tarkastettuamme, että se ei ole vaurioitunut tai sitä ei ole käytetty, hyvitämme asiakkaan tilille tuotteen hinnan. Otathan huomioon, että palautuskustannukset kuuluvat asiakkalle. Noutamaton paketti ei ole asiakaspalautus. Noutamatta jääneistä paketeista perimme 15 euroa, joka pidätetään palautettavasta kauppasummasta. Maksu koostuu pakkaus- ja lähetyskustannuksista. Puu on luonnonmateriaali. Puun ominaisuudet kuten luonnolliset värierot ja vaihtelevat syykuviot kuuluvat puun luonteeseen materiaalina, eivätkä siten ole reklamaation aiheita. Tuotteiden värisävyt saattavat hieman poiketa tuotekuvissa esitetyistä. Teemme uniikkisarjoja käsityönä puusta ja siksi pienet valmistukselliset erot ovat mahdollisia. Pidätämme oikeuden vähäisiin tuotteen ulkonäköön vaikuttaviin teknisiin muutoksiin.

TOIMITUKSESSA RIKKOONTUNEET LÄHETYKSET
Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta Posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Leksan Lastu Oy ei vastaa, jos tuote rikkoontuu tai häviää kuljetuksen aikana. Jos paketti on vahingoittunut Postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Postiin.

MUUTA
Tuotteet ovat Leksan Lastu Oy:n omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Leksan Lastu Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Rekisteriseloste on nähtävänä Leksan Lastu Oy:n toimipaikassa. Asiakas voi tarkistaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna Leksan Lastu Oy:n postiosoitteeseen.